Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

De mooiste sterrenbeeld sieraden

door Louisa
19 September 2024

Sterrenbeeld sieraden zijn een trend.

Sterrenbeeld sieraden worden steeds populairder. Het is fijn om een sterrenbeeld sieraad te dragen omdat het iets zegt over jouw persoonlijkheid. Achter elke sterrenbeeld zit namelijk een heel verhaal. Elke zodiac heeft zijn eigen specifieke eigenschappen die weer passen bij jouw karakter. Het is dan ook fijn om een sieraad te dragen dat iets zegt over jou zelf. Het is natuurlijk ook heel mooi om een sieraad met sterrenbeeld aan iemand cadeau te geven, zo geef je een heel persoonlijk cadeau.

sterrenbeeld ketting

Bij Leelavadee hebben we een aantal prachtige sterrenbeeld oorknopjes, hangertjes en kettinkjes in het assortiment. De oorknopjes en kettinkjes met zodiac hangertjes leveren we in een mooi sieradendoosje op een display met enkele eigenschappen die horen bij het sterrenbeeld. Zo wordt het nog leuker om een sieraad met sterrenbeeld cadeau te geven!

sterrenbeeld sieraden


Wat zijn de 12 verschillende sterrenbeelden?

In totaal zijn er 12 verschillende sterrenbeelden die bepaald zijn door de stand van de zon. Deze sterrenbeelden liggen hoog boven ons aan de hemel, we noemen dit de dierenriem.
De verschillende sterrenbeelden zijn: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en vissen.
Welk sterrenbeeld bij jou hoort hangt af van de dag dat je bent geboren. Het sterrenbeeld die op je geboortedag in de richting van de zon staat hoort bij jou.

Welk Sterrenbeeld hoort bij mij?

  • Steenbok 23 december tot en met 20 januari
  • Waterman 21 januari tot en met 18 februari
  • Vissen 19 februari tot en met 20 maart
  • Ram 21 maart tot en met 20 april
  • Stier 21 april tot en met 20 mei
  • Tweelingen 22 mei tot en met 21 juni
  • Kreeft 22 juni tot en met 23 juli
  • Leeuw 24 juli tot en met 22 augustus
  • Maagd 23 augustus tot en met 23 september
  • Weegschaal 24 september tot en met 23 oktober
  • Schorpioen 24 oktober tot en met 22 november
  • Boogschutter 23 november tot en met 22 december

sterrenbeelden


Wat zeggen de 4 elementen over jou?

De verschillende sterrenbeelden kun je indelen bij de 4 elementen: vuur, aarde, lucht en water. Zo horen Ram, Leeuw en Boogschutter tot het element vuur. Steenbok, Stier en Maagd tot aarde. Weegschaal, Waterman en Tweelingen behoren tot het element lucht en Schorpioen, Kreeft en Vissen tot het element water.

Een eigenschap van iemand die in het element vuur thuishoort is dat je vrijheid nodig hebt en altijd op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden. De karakters die horen bij het element aarde willen graag zekerheid in hun leven. De mensen met sterrenbeelden die horen bij het element lucht proberen alles logisch te beredeneren en te begrijpen. De karakters die horen bij element water handelen op het gevoel, het zijn echte gevoelsmensen.

Behoren jouw sterrenbeeld en die van je partner, vriendin of kind tot het zelfde element dan geeft dat aan dat je van nature goed met elkaar overweg kunt.
Ook matchen de karakters die horen bij de elementen vuur en lucht goed met elkaar en aarde en water zijn ook een goede match.

4 elementen

 

Welke eigenschappen horen bij jouw sterrenbeeld?

Bij elk sterrenbeeld horen eigenschappen, zowel positieve als negatieve.

RAM
Positieve eigenschappen
De Ram is een echte leider, is dapper, inspirerend en innovatief.
Ook is de Ram avontuurlijk, origineel, vrolijk en zelfverzekerd
Negatieve eigenschappen
De Ram is ongeduldig, snel boos en chagrijnig, soms zelfs agressief. Ook overmoedig en egocentrisch zijn eigenschappen die bij de Ram horen.
Een Ram wil altijd de beste zijn en heeft behoefte aan ruimte en vrijheid.

STIER
Positieve eigenschappen
De Stier is een batrouwbare, aantrekkelijke en talentvolle doorzetter met een sterke wilskracht
Het is een levensgenieter die praktisch is ingesteld en altijd behulpzaam en beschermend is.
Ook kan de Stier uitstekend oplossingen bedenken.
Negatieve eigenschappen
De Stier is hebberig, zuinig, jaloers, eigenwijs en tactloos. Ook kan de Stier behoorlijk materialistisch zijn.

TWEELINGEN
Positieve eigenschappen
Tweelingen kunnen goed multitasken en zijn communitatief sterk. Ze zijn intelligent, origineel en fantasierijk. Ook zijn ze leergierig en reislustig.
Negatieve eigenschappen
De minder leuke eigenschappen van Tweelingen zijn dat ze wispelturig, besluiteloos, verstrooid en snel verveeld zijn. Ze hebben weinig doorzettingsvermogen.

KREEFT
Positieve eigenschappen
De kreeft is emotioneel en empatisch, altijd vriendelijk en verzorgend. Ook zijn ze flexibel en erg creatief. De kreeft houdt van vrijheid. 
Negatieve eigenschappen
De kreeft is vaak onzeker, overgevoelig, snel gekwetst en wantrouwend. Ze hebben moeite met gezag.

LEEUW
Positieve eigenschappen
De Leeuw is ambitieus, dynamisch, moedig, positief ingesteld en altijd gul en loyaal. Daarnaast is de Leeuw liefdevol en grappig en houdt van luxe.
Negatieve eigenschappen
De Leeuw wil opvallen en wil altijd de beste zijn. De Leeuw is snel jaloers, reageert soms heftig op situaties, is egocentrisch en materialistisch.

MAAGD
Positieve eigenschappen
De Maagd is bescheiden en oprecht, betrouwbaar en eerlijk. Daarnaast is de maagd slim en prestatiegericht. De maagd zal er altijd voor zorgen dat anderen zich beter gaan voelen.
Negatieve eigenschappen
De maagd kan behoorlijk kritisch zijn, het is een perfectionistische controlfreak die angstig en gespannen kan zijn en een kille indruk kan achterlaten.

WEEGSCHAAL
Positieve eigenschappen
De Weegschaal is een echte team player. Hij/zij is ijverig, charmant, sociaal, beschaafd en altijd aardig. De Weegschaal houdt van rechtvaardigheid en is vredelievend.
Negatieve eigenschappen
De Weegschaal kan slecht tegen alleen zijn, is oppervlakkig, besluiteloos en lui. Daarnaast is de Weegschaal behoorlijk materialistisch en oordeelt vaak te snel omdat zij/hij overkritisch is.

SCHORPIOEN
Positieve eigenschappen
De Schorpioen heeft een sterke wil, is inspirerend, stimulerend, vastberaden en werkt doelgericht. Zij/hij is charismatisch en mysterieus.
Negatieve eigenschappen
De Schorpioen is obsessief, jaloers, manipulatief en wraakzuchtig.

BOOGSCHUTTER
Positieve eigenschappen
De Boogschutter is eerlijk, optimistisch, intelligent en avontuurlijk. Beschikt over een behoorlijke portie humor en is inspirerend. Een Boogschutter is levenslustig en raakt niet snel in de war.
Negatieve eigenschappen
De Boogschutter doet zich af en toe beter voor dan zij/hij is. Is soms onverantwoordelijk, tactloos en kwetsend.

STEENBOK
Positieve eigenschappen
De Steenbok is behulpzaam, geduldig en kalm, daarnaast is de steenbok humoristisch, intelligent en standvastig. De steenbok is ambitieus.
Negatieve eigenschappen
De Steenbok kan wel iets té ambitieus en serieus zijn. Zij/hij wil altijd de controle houden. Daarnaast kan de Steenbok pessimistisch zijn.

WATERMAN
Positieve eigenschappen
De waterman is zelfstandig, oprecht, betrouwbaar, begripvol en eerlijk. Zij/hij zet zich graag in voor goede doelen en heeft een vrije geest, is zelfstandig, intellectueel en vindingrijk.
Negatieve eigenschappen
De waterman kan behoorlijk koppig, eigenwijs, onvoorspelbaar en tegendraads zijn. Daardoor kan hij overkomen als een moeilijk persoon die soms te controlerend en oordelend kan zijn. De opvattingen worden niet door iedereen gewaardeerd. 

VISSEN
Positieve eigenschappen
Iemand met het sterrenbeeld Vissen is emotioneel, spiritueel en vriendelijk. De Vissen is bedachtzaam en staat graag dichtbij de natuur. Ze zijn fantasierijk, sympathiek, onzelfzuchtig en kalm. De Vissen kiezen kwaliteit boven kwantiteit.
Negatieve eigenschappen
De Vissen heeft een sterke wil en is nogal wispelturig. Daarnaast is de Vissen temperamentvol, zeer sensitief en makkelijk te misleiden. Ze zijn nogal escapistisch.

Sterrenbeeld sieraden kopen

Ben jij op zoek naar een sterrenbeeld sieraden voor je zelf of om weg te geven? Dan kun je bij Leelavadee Jewelry vast en zeker het sterrenbeeld sieraad vinden waar je naar op zoek bent. 
De zilveren oorknopjes zijn gemaakt van hoogwaardig 925 sterling zilver en worden verpakt in een mooi sieradendoosje. Ook de kettinkjes met zilveren sterrenbeeld hangertjes, die passen bij de oorknopjes, zijn een fantastisch sieraad om te dragen óf weg te geven. Ook deze kettinkjes worden geleverd in een prachtige Leelavadee cadeau verpakking. Shop dus snel één of meer van deze unieke sieraden met betekenis!

sterrenbeeld ketting
De mooiste sterrenbeeld sieraden
door Louisa
19 September 2024
Lees meer
Stoere dames ringen
door Louisa
31 Juli 2024
Lees meer
De mooiste ringen met edelstenen
door Louisa
24 Juni 2024
Lees meer