Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Stoere dames ringen

door Louisa
31 Juli 2024

Stoere dames ringen

As het gaat om mode en sieraden is er één accessoire dat steeds meer de aandacht trekt: de grote stoere damesring. Deze ringen zijn niet alleen een symbool van kracht en individualiteit, maar ook een veelzijdig accessoire dat elke outfit een gedurfde twist geeft. Of je zoekende bent naar een statement piece voor een speciale gelegenheid of een ring die je dagelijks kunt dragen, stoere dames ringen bieden een perfecte mix van stijl en robuustheid. In deze blog duiken we dieper in op de populariteit, stijlen en manieren om deze opvallende ringen te dragen.

Grote stoere ringen voor dames

Grote stoere damesringen zijn meer dan alleen een accessoire. Of je nu een minimalistische, Bohemian, industriële of klassieke look nastreeft, er is altijd een ring die perfect bij jou persoonlijkheid past. Experimenteer met verschillende stijlen, draag ze met vertrouwen en maak een statement met jouw unieke grote stoere ring.

Grote ringen met mooie vormen

Deze ringen zijn niet gebonden aan een specifieke stijl of gelegenheid. Ze kunnen zowel casual als formeel gedragen worden, afhankelijk van het ontwerp en de rest van je outfit. Of je nu een jeans en een T-shirt draagt of een mooie avondjurk, een grote ring kan je look compleet maken.

Voor degenen die van een strakke en eenvoudige look houden, zijn er minimalistische ontwerpen die toch een statement maken. Denk aan brede banden met een glanzende afwerking of geometrische vormen die moderniteit uitstralen.

Het combineren van meerdere ringen aan één hand kan een te gek effect geven. Mix en match  verschillende stijlen en maten voor jouw unieke en persoonlijke look.

grote stoere dames ringen

Ben je klaar om je sieraden collectie next level te maken? Ontdek dan snel de wereld van de grote stoere damesringen en laat je inspireren door de verschillende vormen.

De trend van stoere dames ringen zilver komt en gaat, maar deze ringen blijven altijd in de mode. Ze zijn tijdloos door hun robuuste en toch verfijnde uitstraling. Investeren in een paar opvallende ringen kan een slimme zet zijn voor je sieraden collectie.

Aparte grote zilveren ringen

Voor de vrije geesten onder ons zijn er ringen met een bohemian vibe. Deze ontwerpen bevatten vaak natuurlijke elementen zoals edelstenen die een vintage uitstraling geven.

aparte grote zilveren ringen

Metalen en ruwe afwerkingen zijn kenmerkend voor de industriële stijl. Deze ringen zijn perfect voor wie houdt van een ruigere, meer gedurfde look. Denk aan ringen met spikes, kettingen of gecombineerde  metalen.

Bij Leelavadee hebben we een breed scala aan unieke ontwerpen en kun je grote ringen online kopen. Het is de moeite waard om in onze sieraden webshop rond te kijken en een one-of-a-kind ring te scoren. Omdat wij bij Leelavadee Jewelry onze eigen inkoop doen, zijn wij niet afhankelijk van slechts 1 leverancier. Wij gaan elke jaar op inkoop naar Zuid-Oost Azië om zelf op zoek te gaan naar de meest geliefde sieraden maar ook naar zeldzame en unieke stukken. Je vindt bij ons dan ook altijd een aantal unieke sieraden. Soms is er zelfs  maar 1 uniek exemplaar van gemaakt. Hoe bijzonder!

Zilveren stoere ring voor elke vrouw 

Klassieke ontwerpen met een moderne twist zijn ook populair. Denk aan traditionele zegelringen of ringen met edelstenen, maar dan in een groter en stoerder formaat.
Het dragen van een grote stoere ring vereist soms wat zelfvertrouwen, de stoere ring valt immers op. De meeste grote ringen worden ook in grote maten gemaakt. Grote maten ringen kunnen door vrouwen worden gedragen die grote handen of wat dikkere vingers hebben. 
Toch hoef je beslist niet een grote vrouw te zijn voor het dragen van grote ringen. Ook een wat kleinere vrouw kan prachtige grote ringen dragen. Speciaal voor de dames met grote vingers zijn er de grote maten ringen . Hier vind je ook een aantal ringen met een lekker stoer uiterlijk!

grote stoere dames ringen

Grote ringen trekken de aandacht, dus zorg ervoor dat de rest van je outfit in balans is. Combineer je ring met eenvoudige kledingstukken om de ring echt te laten opvallen. Draag je ring met trots en laat het een  verlengstuk zijn van je eigen kracht en stijl. 

Stoere dames ringen
door Louisa
31 Juli 2024
Lees meer
De mooiste ringen met edelstenen
door Louisa
24 Juni 2024
Lees meer